Lamb with Chimichurri sauce

I used shoulder lamb chops for this dish, marinated in Greek yogurt/lemon juice/fresh mint  for about 30 minutes then grill.

The Chimichurri sauce is made with instruction from NORECIPE as follow:

http://www.norecipes.com/2008/07/21/steak-with-mint-chimichurri-sauce/

1/2 C packed mint
1 clove garlic pressed or finely minced
1/4 C olive oil
1/4 tsp salt
1/2 lime juiced

I put the whole things into a food processor and puree.

The whole dish is then served with pasta and spring vegetable that I got from my garden :-)

About these ads

Gửi phản hồi

Mời bạn điền thông tin vào ô dưới đây hoặc kích vào một biểu tượng để đăng nhập:

WordPress.com Logo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản WordPress.com Log Out / Thay đổi )

Twitter picture

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Twitter Log Out / Thay đổi )

Facebook photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Facebook Log Out / Thay đổi )

Google+ photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Google+ Log Out / Thay đổi )

Connecting to %s